Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@klapaceus hocam çok iyi yapmışsınız benim p35im 85, ank için gircem guya ama 85 alabilecekmiyin çok tereddütteyim. Neredeyse tüm çıkmışları çözdüm. Şimdi de eksik olduğum konuları tekrar ediyorum, inşallah sizin gibi yapabilirim
-
-
@economistic Yoksa bana gelen foto o mu? O ise çok sevinirim. Bebisim 6 tane dış çıkarıyor onunla agliyorduk da şimdi anca uyuttuk bu kadar hüznün üstüne iyi gelir bu resimse
-
@economistic Çok teşekkürler hocam çok ince dusuncelisiniz gercekten
-
guy için ben extra hiç soru çözmedim. Yani KPSS çalışması guy için hayli hayli(evleviyetle) yetecektir diye düşünüyorum hocam.
-
Cevap veren açıklama yapan tüm dostlarıma yürekten teşekkür ederim. 89 çok güzel bir puan ben kolay sınav asla beceremeyen bir adamım hayatta alamam o puani. Tekrar edecek zaman zaten yok da en azından çıkmışlara bakarak belki bişiler yaparım. Annesi okulda bebisimin gündüzleri baba oğul çapkınlık turuna çıkıyoruz sadece geceleri bakabilirim ancak.
-
@economistic kurumu aradım lakin cevap yok aciklayacak olsalar sınav hizmetleri cevap verirdi heralde bizdeki de bitip tükenmek bilmeyen umut
-
@ParadoX hocam cidden azminiz noktasında hayranım. Allah tüm emeklerinizin karşılığını fazlasıyla versin inşallah. Bebek de analı babalı büyüsün,bizim yaşadığımız hiç bir sıkıntıyı yaşamasın inşallah.
-
@mov Hocam Allah sizlere de nasip etsin güzel birer bebis de dünyanın lezzetini o zaman alırsınız. Gerçekten is guc boş işler bunları düşünmek bile sıkıcı. Babam diyo bana ulen 35 yasindasin 3 tane üniversite okudun o kadar yurt dışında çalıştın hala neyin pesinde sin sen Annem küçükken şipsevdi derdi bana haklıymış kadın bi baltayla sap olamadım
-
@ParadoX Estağfirullah hocam Benim yaş küçük daha 23 e yeni girdim inşallah bize de nasip olur ileri de güzel bi aile
-
@mov inşallah en güzeli olacak yuregi temiz insana kötüsü denk gelmez benim hatun çok şanslı bak
-
sgk'ya gidip şu vatandaş gibi tepki veresim var.
-
guy sınavı için çıkmış sorular geçen sene yeterliydi hakkını vererek 2 kere dönen kurum sınavında çok rahat 80i gördü imece sayesinde de puanlar uçmuştu yaklaşık 75-80 soru imecedendi ,eğer bu sene de soru tarzı değişmez yine çıkmış soru ağırlıklı çıkarsa yine çoğu 80-85 civarı kapatır.
-
tag yok mu?
-
TAG : #SayınSGKBaşkanı
-
Katılım nasıl bugün arkadaşlar? Ben çok anlamıyorum atıyorum tweet ama
-
@economistic hocam sen sgk nın önünde mi bekliyon Napıyon iyi fikir aslında ya kamp kuralım oraya
-
Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı sayfasında yarın:
Sabah 09.00-10.00
@ParadoX :Dostlar günaydın. Bugün yine beraberiz. Ne güzel hep beraberiz. Çok kaynaştık.
@yldzkrc : Günaydın. Sana katılıyorum.
@ESTEVEZ : Günaydın ben bugünden çok umutluyum. İnşallah bugün açıklanacak.
@GMSMUSTAFA : İnşallah inşallah. Hadi inşallah.
@atiba : Benim de hissiyatım bu yönde. Duyum değil tahmin. Bugün öğleden önce geliyor.
@yldzkrc : Bu grubun seviyesinden çok memnunum.
@2525 : Çok yorulduk çok uğraştık. Bugün hakkımızı alacağız.
@paretowilfredo : Dostlar selamın aleyküm. Bir dernek başkanını daha olaya dahil etsek mi? Destek almak önemli.
@aysesal : Günaydıııın. E artık bugün zahmet edip açıklarlar. Yoksa açıklamasınlar zaten.
@memurtipliadam : Ya açıklanmazsa
@azsakallıdede : Bugün hava güzel, enerji tavan, herkes umutlu. Açıklanmaması için bir sebep yok.
@memorist : Günaydın. İnşallah bugün açıklanır. Hayırlısı.
@mov : Bugün rüyamda kesin açıklanıyordu.
@hayalimsgk : Benim de kardeşim gördü rüyasında. Kardeşim gördüyse kesin bugün açıklanıyor.
10.00-12.00
@ParadoX : Hadi bi kaç tweet atalım.
@FameFabre : Hiç nedensiz bugün 17:13 ila 18.37 arasında açıklanacağını düşünüyorum.
@jungss : Benim de içime doğdu bugün.
@Stigltz : Bence daha 5 gün var açıklanmasına.
@Memnun-Kaygısız : Umarım artık açıklanır psikolojik olarak çöktük.
@kütüphanesakini : Öğlen oldu hala umudunuz var mı yaa
@düsenberi : her şey başkanda bitiyor bence.
@aysesal : Offff hala açıklanmadı psikolojimiz bozuldu
@ParadoX : psikolojik olarak yıprandık.
@economistic : Duyum var mı duyum
13.00-15.00
@nefiseok : Gece açıklanacak sanki
@klapaceus : Sanki hiç açıklanmayacak.
@jungss : Yıllarım heba oldu
@dembaba : Başkan hayırlı cumalar yazdı. Hadi altına sonuçları açıkla yazalım.
@muiibf : Ah bi açıklansa
@economistic : Bi açıklansa
@aysesal : ah ah bi açıklansa16.00-18.00
@hayde35 : Duyum aldım yarın açıklanacakmış. Ama inanmayın.
@FameFabre : yarın büyük gün yaşasın
Yeni kayıt olan biri : İçini döker.
@chebyshev : sabret dostum
@muiibf : canını sıkma dostum
@serkan21 : bişe yapmak lazım napsak
@aysesal : napsak ders de çalışamıyorum
@paradoX : guydan da olacağız
@sefa05 : bişe yapmak lazım
@wesley10 : etkinlik yapalım 21de twiterdayız21.00
@kütüphanesakini : tag nedir
@wesley10 : #SGKbusanasonsözümolsunkızmayın arkadaşlar. Ağlanacak halimize gülelim istedim.
-
@rybiński Az hocam ama olsun alıştık
-
@economistic sesli güldüm