YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Zaten 100 sorudan baraj 70 ve mülakata kalacak insan sayısı 1000 neredeyse nasıl 85 ya da 90 ile kapatacağını düşünüyorsunuz anlayamıyorum.
-
@gencburokrat kendisi 90 üstü olduğu için rahat ondan. Niye her gün moral bozar ki bir insan anlamıyorum ya gerçekten anlamıyorum.
-
@gencburokrat Hocam 84 netim var olmayacak diye korkmaya başladım. Şunu da anlamıyorum sınava çalışanlar bile elbet ya Türkçe sorusunda dikkatsizlik yapar matematikte işlem hatası yapabilir tarihte elbet bilmediği bi kaç soru çıkacaktır kpss'de bile ilk 1000e giren insanların p3 puanları ortada. Tamam zorluk düzeyi aynı değildi ama bu sınav da o kadar çantada keklik bi sınav değildi anayasa yapan idarede kaçırır idare yapan seçmen kütüğünde kaçırır bi şekilde. 90 yapılmazdı demiyorum bu sınavda ama her giren 80 üstü yapamaz hele ki çalışmadan girenin yapabileceği bi sınav değildi diye düşünüyorum gel gelelim yorumlara hiç de öyle değil gibi duruyor..
-
@idyah Hocam Gk-Gy-Alan sorularının olduğu, ayrıca seçim kanunlarının olduğu bir sınavda 875 kişi 85 ve üstü alabiliyorsa ülkemiz adına sevinirim bu duruma
-
@gencburokrat Bu listenin mantığını da anlamış değilim 75 vs yapan insanları hatta 80 yapan insanı bile ümitsizliğe düşürmekten başka bişeye yarayacağını sanmıyorum. Facebookta 85 yapan adamı burada sıralamaya yazıyoruz belki o 85 yapan bu forumdaki herhangi biri ve 2 kez sıralamaya dahil ettik 150 kişiyi sıralasak burda ne geçecek elimize? Sadece birbirimizi tedirgin ediyoruz yanlış anlamayın 85 yapan için de geçerli bu yorumum 75 yapan için de geçerli..
-
Arkadaşlar rica ediyorum bu liste orayı kapansın anca moral bozuyor gerçeği de yansıtmıyor. Ben yaklaşık 4 kere kontrol ettim normalde 84 doğrum var fakat 1 soru emin olmadigim için 83 dedim emin olum adam 10 sorudan emin değil bunun 5 i doğru 5 yanlış yada hepsini doğru sayıyor sonuçlar açıklandığında görücez herşeyi lütfen rica ediyorum Artık KIMSE NET PAYLAŞMASIN. Güncelleyen arkadaşta guncellemesin olay moral bozmaktan başka bi boyuta gitmiyor çünkü.
-
@idyah Bence fikir edinmek adına iyi oluyor, tabloya baktıkça daha düşük kapatacağı izlenimi uyandırıyor bende. Ama sizlerde tedirginlik oluşturuyorsa devam etmeyebiliriz
-
@gencburokrat ben artık dua edip gerisini allaha bırakalım derim ustam , çünkü moralimiz bozuluyor.Kpss den sonrada 120 neyler havada uçuşuyordu yok 100 nete 80 gelmez felan diyorlardı sonuç ortada .Kapatalim gitsin... tabi senin görüşünude saygım var.
-
20 gün beklemekten başka çaremiz yok arkadaşlar, burada kendinizi strese sokmanızın bir manası yok. Gündelik hayatınıza devam edin yav
-
@gencburokrat Hocam benim karar verebileceğim bi durum değil sonuçta ben herkes için moral bozulmaması adına iyi niyetimle yorum yaptım. 1000 kişinin katıldığı anketlerde görünen o ki %50si 80 altında yapmış ki bence bu %80leri bulur sınavı umursamayan öylesine giren, sınava girmeyen, kötü yaptığı için ankete katılmayan, katılıp anketi sabote etmek için 90üstü işaretleyenleri göz önünde bulunduralım. Nasipten öte köy yok ben sonuç açıklanana kadar netlerle ilgili vs yorum yazmama kararı aldım yazanlara saygım sonsuz
-
@north-remembers benim rahatlığımla alakası yok eğer bir rekabet olacaksa heralde 70de kapatmasını bende isterim sonucta aritmetik ortalamanin alındığı yerde ön sıralara geceriz değilmi..ben sadece mantiken bi değerlendirme yaptım face vb yerleri de düşündüm sadece şurda en az 70 civarı not girilmiş bunun 30 u 85 üstü... zaten 70 altını yazmayın bile zaten sıralamaya dahil edilmiyecek ..belki şunu söylesem daha mi iyi arkadaşlar 70 altı kapatır!!!
-
@idyah çok haklısın sağlam çalıştım Ysk kanunlarına 2 soru kaçırdım alandan 8 yanlışım var maliye den iktisattan toplam 3 soru anayasa ve idareden 3 kaçırdım düşünün Türkçe 2 yanlış matematik ful tarih 7 yanlış toplam 83 doğrum var 90 yapılırdı hatalarımdan kaçırdım ama herkes 90 yapamaz sınavda 78-79 la kapatır
-
Ben son olarak klavuzda yazanı buraya aynen kopyalıyorum arkadaşlar yorumu size bırakıyorum nasıl hesaplama yapılacağına dair en net bilgi budur gerisi 27 eylülde görülür..
Değerlendirme sırasında yalnız doğru cevaplar dikkate alınacak, yanlış cevaplar dikkate alınmayacaktır. Adayların
doğru cevap sayıları toplanarak 100 tam puan üzerinden sınav puanları hesaplanacaktır.
Sınavdan sonra ÖSYM Başkanlığı veya yargı mercileri tarafından iptaline karar verilen sorular değerlendirme dışı
bırakılarak geçerli soruların puan değerinin yeniden saptanması suretiyle puanlama yapılacaktır. -
@gencbiraday İnsanlık hali hocam robot değiliz benimde durumum sizinle aynı.
Sabah sınava giren insanın şehir dışından gelen insanın yorgunluğu, o sıcakta öğlen saatinde nefes alınamayan sınıflarda beyin bi süre sonra kapanıyor. Tekrar hayırlısı olsun hakkımızda hakeden, görevini en iyi şekilde yapacak olan her kim olursa olsun inşallah onlar kazanır.. -
Hocam bence bu liste ilk yüz kişi geriye kalan 775 kişi 75 e kadar düşerek sıralanacaktır hemen ümitsizliğe kapılmayın
-
Hukuk mezunu olarak ceza genelden medenıden 3 ya da 4 yanlısım var ıktısat malıye den daha fazla.basıt hatalar ama oluyor ıste yapacak bısey yok.14bın kısının gırdıgı bır sınav ve kayamakamlık ıle aynı gun calısmak ıcın aynı zaman cogu kısı 2ye bolundu oyuzden sınavın normal ortalaması 75 ve ustu dıye dusunuyorum.nerdeyse 14 kısıden bırı cagıralacak olan sınavdan cıkan sonuc bence budur.
-
Hocam 175 kisi 90 ile 100 arasi olsa 600 kisi 90 ile 80 arasinda olsa 79 78 77 leri zorlar ki baya fazladan yazdim. Tepede daha az bir aralik tabani daha da asagi ceker haliyle. Yani 600 kisinin 90 ustu olacagi yok... tabi afaki konusuyoruz hepimiz ama belli bir seviyenin ustunde herkes gayet beklemede kalabilir. Umut kescek bir durum yok. Bu umut tacirligi de degil. Bakalim. @gencburokrat sen de ugrastin yine de sagolasin emek.
-
arkadaslar kimse umutsuzluga kapılmasın ve cokta umutlanmasın nasıpte varsa olur bekleyıp gorelım.yormayın kendınızı kacla kapatır vs.
-
@gencburokrat, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@Aslan-Reyiz 91 (Dışarıdan)
@Qrats 91
@antoniogramsci 91
@Emoward 91
@arpad 91
@dnd 90
@epikür 90
@derya-senol 90
@Hamidiye 90
@iktisatsever 90
@SonOfAnatolia 90
@rhadamanthus 88
@muzgor 88
@bcbc3434 88
@kamikaze 88
@sancar 88
Mehmet 87 (Facebook)
@yea-sbf 86
@Aslan-Reyiz 86 (Dışarıdan)
@foucault 85
@görünmez-el 85
@hahamas 85
@fetih 85
@mavkav 85
@Aslan-Reyiz 85
Metin 85 (Facebook)
Beyhan 85 (Facebook)
Hasan 85 (Facebook)
Emre 85 (Facebook)
@tudisiar 84
@dlknn 84 (Dışarıdan)
@MULKİ 84 (Dışarıdan)
@Cengower 84
İhsan 84 (Facebook)
@gencbiraday 83
@onder 83
@sinavparambitti 83
@bynkeynes 83
@grundig 83
@byfarukates 83
Murat 83 (Facebook)
@rextak 83
@Aslan-Reyiz 83 (Dışarıdan)
@Aslan-Reyiz 82 (Dışarıdan)
@Aslan-Reyiz 82 (Dışarıdan)
@yazgan 82
@suaybg 82
@slhn 82
@vaveyla 82
@John-Rawls 82
@gencburokrat 81
@savcıturgut 81
@serty66 81
@antoniogramsci 80 (Dışarıdan)
@Atabey 80
@Aslan-Reyiz 80 (Dışarıdan)
@Aslan-Reyiz 80 (Dışarıdan)
Orkun 80 (Facebook)
@Aslan-Reyiz 79 (Dışarıdan)
@ayraan 79
@sbkyciniz 79
Şükran 79 (Facebook)
Orhan 79 (Facebook)
@Okahraman07 78
@North-remembers 78
@dlknn 78
@rintintin 78
@MULKİ 78
Elanur 78 (Facebook)
Ali 78 (Facebook)
Mehmet 78 (Facebook)
@ese03 77
@gencbiraday 77 (Dışarıdan)
Yahya 77 (Facebook)
@Aslan-Reyiz 77 (Dışarıdan)
Enes 76 (Facebook)
@serdogan 75
@Hukuksever 75
@beyefendi 75
@gencbiraday 75 (Dışarıdan)
@Qrats 74 (Dışa
Ali 74 (Facebook)
@bynkeynes 73 (Dışarıdan)
Melis 73 (Facebook)
Behlül 72 (Facebook)
@North-remembers 71 (Dışarıdan)
@sbkyciniz 71 (Dışarıdan)
Mehmet 70 (Facebook)
@dlknn 62 (Dışarıdan)
@dlknn 58 (Dışarıdan)84 üstad
-
Arkadaşlar bişey sorabilir miyim .Simdi benim 83 dogrum var fakat bunun 39 u gk,gy den yani sadece 1 yanlisim var. Alandan ise 44 dogrum var yani 16 yanlış. Benim puanım 83 doğru yapanlara göre az mi gelir gk gy ağırlıklı olduğu için. Yoksa 39 doğru dan dolayı o kısımdan standart sapma fazlamı gelir .Yani çok etkiler mi kısaca.