Muhabbet Bahçesi
-
Gününüz güzel geçsin, iyi akşamlar.
-
İyi akşamlar olsun arkadaşlar...
-
Gününüz güzel geçsin
-
O değilde Cem Uzan 10 küsür yıldır devam eden tazminat davasını kazanmış içim bir garip oldu. Adeta bir devir bitmiş gibi hissediyorum.
-
Günaydın herkese.
-
Forum sessiz.
-
@ilhan_ pazar akşamının hüznü bastı...
-
Yıllık iznimiz yanmadan 5 gün iznimiz var kullanalım. Yarın 3 günü patlatayım biraz kafam rahatlasın!
-
Havalar soğudu iyice, kar falan derken 0 dereceleri gördük.
Kış lastiklerini taktırmak lazım.
Müjdat Gezen ve Metin Akpınar meselesi de gündem değiştirdi.
Asgari ücret 2020 TL oldu. -
Bu sene survivor da çekilmez. Nedense TV8'e baktıkça yeter diye hemen kanal atlıyorum.
-
TY'de gün olsada girsek. Gerçi bir sınav sonrası buluşma bile organize edilemedi diye hatırımda kalmış. Bu da sitem gibimsi bir şey olarak burada kalsın.
-
Kar yağıyor.
-
Selam Dostlar Nasil Gidiyor ?
@iktisadi34 @yasaklı @FreeBoY @Baumol @genclerbirlikli @Antimülakat @paretowilfredo @Agor @möözun @1umut @1903bjk @Buhara @sacred123 @BCd @Gök-Kız @plansız @sinavparambitti @FC-Real-GDP @ladybug @paca08 @accosator @aliyar-bey @poisson @kilici @Dellafeu @falanfilan @ricardo34 @Kai-Hitwatari @Fagam91 @ozlemm @Fernando-Reges @Hipokrat @tululusoy @meçhulasker @soulofnight @otuzyılsavaşı
Hepinizi tek tek merak ediyorum nasilsiniz , neler yapiyorsunuz
-
@shady1 Şu başlığı her defa Millet Bahçesi diye okumak dışında bildiğin gibi iyiyiz şükür dostum Koşturuyoruz bıraktığın gibi. Sen nasılsın? Alıştın mı yeni mekanına?
-
@shady1 hocam sınavlarla boğuşuyoruz , farklı bir şey yaptığımız yok. sizin nasıl durumlar.
-
-
@shady1 Selam dostum mücadeleye devam ne olsun.Seni görmek güzel umarım keyfin,sıhhatin yerindedir
-
@shady1 garip napsın...
-
@shady1 ölmedim, ama ayakta da değilim :)) sen anlat asıl, nasıl güzel mi oralar?
-
@shady1 Shadycimm Hala bir yerlerde iş teftiş mülakat sonucunu bekliyorum....