10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@ds1966 bence Hazır toplanmışken peşini bırakmayalım sıcağı sıcağına devam edelim mutlaka bir duyan olacaktır.
-
@kd16 Bencede Yarın tekrar Haber salalım heryere Aynı tagla bu hafta hep Yapalım
Siz ne dersiniz ? @kuşçubaşıeşref
@hayalimsgk @olursaolur @hedefsgk @T-Robert-Malthus @mrnobody @eomer @mrtvrt @872 @RagnarNurkse @ezo @Fernando-Reges @b-ays @erdemcanbey @aybala @çölkaplanı @RootofAllEvil @paretowilfredo -
Cuma günü tekrar yapabiliriz. SGK Teftiş Başkanı Mustafa Apaydın tweetleri görüyor hatta bir arkadaşın yazığını beğenip cevap vermiş. Sürekli böyle etkinliklerle baskıyı arttırmamız lazım arkadaşlar.
-
arkadaşlar cuma 21.00 de yapacağız tekrar. carşamba ve perşmbe avrupa maçları var. Zaten yetkililer duydu çok şükür sesimizi. Önemli olan onları etiketlemek
-
@DS1966 siz yine yarın face deki grup adminlerine söyleseniz olur mu? birde tag daki bütün harfler küçük olacak #1000sgkdenetmenyardımcısı gibi.bazı arkadaşlar dikkat etmemiş.Ve etiket yapılmadan atılan twt ler çok vardı etikette yapmalıyız. Bunları belirterek duyuru yapsalar olur mu?
-
@ds1966 cuma tekrar yapalim. Bu sefer guzel oldu. Herkese tesekkur ederiz arkadaslar. Bu ilan gelecek baska yolu yok :))
-
@mrtvrt Tamam Hocam ben Adminlerle konuşucam tekrar Yazıyı hazırlayıp onlara gönderirim Paylaşım yaparlar Sesimizi Duyurmaya çalışırız İnşallah
-
@ds1966 tamamdır hocam eyvallah
-
@mhd o zaman baska konuya git. Burasi denetmenlik konusu
-
@ds1966 cuma iyidir
-
@ds1966 formda yeni olmana rağmen bu tarz etkinliklere öncülük etmen çok güzel hocam. Umarım heyecanın hep böyle devam eder. Bizde elimizden geldiğince destek oluruz inş. Haftada bi kez yapılabilir eğer katılım yine aynı şekilde devam ederse. Birde bakanın ve başkanın twitlerinin altına yorum yazabiliriz. Buda çok etkili oluyor.
-
@mrnobody Eyvallah Hocam gene hepbirlikte bişeyler Yapıcaz İnşallah her etkinlikte üstüne koya koya gitmemiz Lazım
-
Allah’ın izniyle SGK ilanını getirelim hemen ardından mhuy için yine birlik olalım bir mülakat beklemek işe başlayacağımız anlamına gelmiyor malesef sesimizi çıkarmazsak bir şey olacağı Yok seçim dönemi hatırlanmak istemiyoruz sadece. Bu arada dün katılan herkese ayrıca teşekkür ediyorum bu şekilde devam edersek yakındır meyvelerini toplamak
-
Arkadaşlar sgk uzmanlığı başlığında @Antimülakat hocam kurum içinden denetmen alımı konusunda net bilgiler paylaşmış. Bende şimdi gördüm. Eğer öyleyse bizim etkinlikleri artırmamız şart oldu. Yoksa elimizdeki üçyüzlük ilanda yalan olacak.
-
@mrnobody, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar sgk uzmanlığı başlığında @Antimülakat hocam kurum içinden denetmen alımı konusunda net bilgiler paylaşmış. Bende şimdi gördüm. Eğer öyleyse bizim etkinlikleri artırmamız şart oldu. Yoksa elimizdeki üçyüzlük ilanda yalan olacak.
-
Bir gün ne zaman iyi haberler duyucaz acaba her geçen sene ve gün durum inanılmaz kötüye gidiyor
-
DUYURU
CUMA Günü Saat 21.00’da SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI için Etkinlik düzenlenecektir. Lütfen Herkesin Haberdar olmasını Sağlayalım.
( Son etkinlikte Sesimizi duyan yetkililer oldu İnşallah Sonuca ulaşacağız Arkadaşlar )
@paretowilfredo @kuşçubaşıeşref @mrtvrt @olursaolur @hedefsgk @hayalimsgk @eomer @872 @erdemcanbey @johnstuartmill @kd16 @mrnobody @aliveli003 @Mahlaki @ÇÖL-ASLANI @çölkaplanı @T-Robert-Malthus @Jan-Vesely @b-ays @RootofAllEvil @aybala @hks999 @mk5561 @kubrabaris @guymagduru @GuyAdayı @duyguuu37
-
@mrnobody sgk içinden denetmen yardımcısı ilanı doğru mu gerçekten her şey boşa mı gitti
-
@snmrhn twitterda mustafa beye sordum ama daha donmedi.kurum ici memurlar daha cok uzmanlik istiyormuş merkezi degil yeni bir kadro olarak uzmanlasmak istiyorlarmis!
-
@mrnobody kurum içinden alım olacağını sanmıyorum. İlan gelecek diye duyumlar fazlalaşmışken kendimizi karamsarlığa sokmaya gerek yok. Herkesin yazdığı doğru olacak diye bir şey de yok.