YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mavkav hocam şimdi 78 puandan 100 kişi varsa hepsi mi mülakata girecek anladığım o mu yazılanlardan.
-
Arkadaşlar bu sınavda 98 yapan olur zor bir sinav degildi ancak bu 90 ile kapatacak anlamima gelmez sahsi gorusum 83-84 gibi kapatacagi...Kaymakamlik sinavindan dolayo secim kanuna zaten bakmistim ben bir kere de ysk kanunu okudum prensip kararlari sorusunu yanlis yaptim ancak diger konular aylarca kaymakamlik sinavina hazirlanmis kisilerin yapabilecegi sorulardi..Ancak dedigim gibi 83-84 gibi kapanir diye dusunuyorum.
-
@dnd aynen belli olacak bakalım.
-
@north-remembers hayır hocam diyelim ki 77 ile kapattı yani 875. olan kaç tane 77 varsa hepsi gelir ama benim demek istediğim 77-80 arası 400-500 kişi olabilir.
-
@mavkav tamam şimdi anladım hocam evet yığılmanın en fazla olduğu aralık bence de bu çünkü hem facebook hem twitterdan gördüklerim böyle olacak gibi.
-
@rhadamanthus 80 ve üstü kesin kalır. kaymakamlık sınavına bende girdim, ama ysk nın sınavı olmasaydı ysk teşkilat kanununa , seçmen kütüğü k., siyasi partiler k., milletvekiliği seçim k., mahalli idareler seçim k., asla bakmazdım nitekimde kaymakamlıkta bunlar çıkmadı.
-
@mavkav İnşallah kardesim...mulakat cagiralacak kisi sayisi cok ciddi bir rakam..80 de olabilir tabi ben sadece hissiyatimi soyledim.
-
@rhadamanthus 875 kişi olması 80 üstü kalır gibi duruyor sayı fazla gerçekten bir de bu sene puanlar da bir düşme var olmayan şeyler oldu vmy kontenjan doldurmadı guy 70 le kapattı önümüzde yığılma yok
-
Dostlar kaçla kapatır diye tartışmak Müslüm Gürses'in 2018 de single albüm çıkarmasına benziyor. Hiç bir zaman tutturulamadı Sayıştay olsun kaymakamlık olsun. Sükunetle beklemek başka çare yok.
-
Arkadaslar hepinizden sonsuz kere özür dilerim,arka arkaya iki sinava girince benim kafa gitmis harbiden ysk da 60+60 soru var diye kalmis aklimda,10 yanlis hesaplamistim telofondan bakip,normalde 110 netim var diye dusunuyodum ama grupta netler dusuk cikinca dusuk soyledim tepki almayim diye,milli kutuphanedeyim,tepkiler gelince Allah Allah dedim 120 soruda 90 ustu yapmak o kadar zormuki ya bunlar niye asiri tepki veriyorlar diye dusundum pc lerin yanina gittim tekrar baktim emin olmadiklarimla beraber 10 yanlis cikiyo sonra soru gozume gk gy nin 40 oldugu ilisti,sok oldum oyle,gk gy de yazim yanlusi sorusu ve matta alan sorusunu yanlis yapmisim,bir soru velayetle alakali soruda var yanlisim digerleride secim kanundan,gercekten hakkinizi helal edin sabahtan beri gunahinizi aliyorum bunlar niye o kadar tepki veriyor diye
-
@dnd, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Arkadaslar hepinizden sonsuz kere özür dilerim,arka arkaya iki sinava girince benim kafa gitmis harbiden ysk da 60+60 soru var diye kalmis aklimda,10 yanlis hesaplamistim telofondan bakip,normalde 110 netim var diye dusunuyodum ama grupta netler dusuk cikinca dusuk soyledim tepki almayim diye,milli kutuphanedeyim,tepkiler gelince Allah Allah dedim 120 soruda 90 ustu yapmak o kadar zormuki ya bunlar niye asiri tepki veriyorlar diye dusundum pc lerin yanina gittim tekrar baktim emin olmadiklarimla beraber 10 yanlis cikiyo sonra soru gozume gk gy nin 40 oldugu ilisti,sok oldum oyle,gk gy de yazim yanlusi sorusu ve matta alan sorusunu yanlis yapmisim,bir soru vesayetle alakali soruda var yanlisim digerleride secim kanundan,gercekten hakkinizi helal edin sabahtan beri gunahinizi aliyorum bunlar niye o kadar tepki veriyor diye
-
@dnd özür dilenecek bişey yok bence herkes aşırı gergin bende gerginim şahsen netimiz iyi olmasına rağmen mülakata kalamama korkusu sardi her birimizi Allah yardımcınız olsun sizinde
-
@bynkeynes Tesekkur ederim Allah yardimcimiz olsun her hafta sonu sinava giryorum kpss den beri artik her sey birbirine girdi bir an evvel biter su surec insallah
-
@dnd hocam ne özürü saçmalama olur öyle. biz sadece şaşırdık biraz makul yaklaşınca garip geldi o kadar. yoksa olmayacak şey değil tabii ki. başarılar hocam hafta sonu sınavın falan varsa
-
@foucault tesekkur ederim yds var hayirlisi bakalim
-
@dnd 99-98-92 (Ne yazacağımı bilemedim)
@Qrats 91
@antoniogramsci 91
@Emoward 91
@arpad 91
@epikür 90
@derya-senol 90
@Hamidiye 90
@iktisatsever 90
@rhadamanthus 88
@muzgor 88
@bcbc3434 88
@kamikaze 88
@yea-sbf 86
@foucault 85
@görünmez-el 85
@hahamas 85
@fetih 85
@mavkav 85
@Aslan-Reyiz 85
@tudisiar 84
@dlknn 84 (Dışarıdan)
@MULKİ 84 (Dışarıdan)
@Cengower 84
@gencbiraday 83
@onder 83
@sinavparambitti 83
@bynkeynes 83
@grundig 83
@byfarukates 83
@yazgan 82
@suaybg 82
@slhn 82
@vaveyla 82
@gencburokrat 81
@savcıturgut 81
@serty66 81
@antoniogramsci 80 (Dışarıdan)
@Atabey 80
@ayraan 79
@sbkyciniz 79
@Okahraman07 78
@North-remembers 78
@dlknn 78
@rintintin 78
@MULKİ 78
@ese03 77
@gencbiraday 77 (Dışarıdan)
@serdogan 75
@Hukuksever 75
@beyefendi 75
@gencbiraday 75 (Dışarıdan)
@Qrats 74 (Dışarıdan)
@bynkeynes 73 (Dışarıdan)
@North-remembers 71 (Dışarıdan)
@sbkyciniz 71 (Dışarıdan)
@dlknn 62 (Dışarıdan)
@dlknn 58 (Dışarıdan -
@gencburokrat kardes sen onu 90 a cek ya benim hatam
-
arkadaşlar katılımı artıralım, sosyal medya kullanan arkadaşlar gerçekliğine inandığı verileri girebilir.
-
Facebook’taki yorumlardan toparladığım puanlar.
Elanur e. —�78
Orkun ç.—�80
Alı B.—�78
Adem Ç—�-74
Metin Z—�85
Behlül D. —�72
Beyhan B. —�85
İhsan T..—� 84
Hasan ç—�-85
Melis A. —�73
Şükran D —�79
Murat D.—�83