Forum Üyelerinin Kazandığı Kurumlar Listesi
-
Bir kaç hafta önce @1903bjk kardeşimizin Göç Uzman Yardımcılığını kazanması, dün itibariyle de @Shady1 kardeşimizin TMSF Denetçi Yardımcılığını kazanması beni bu başlığı açmaya itti. Son iki dönem de Kaymakam Adaylığı sınavını kazanan @karakalpaklı ve @möözun kardeşimizde neşemize neşe kattı. Forumda bir çok değerli dostumuz çok özel yerleri kazandı. Onlarla birlikte sevindik, onlarla birlikte ümitlendik her şey için. Ben bu başlıkta kimler nereleri kazandı konuşulsun istiyorum. Atanıp gitmesinler yeni ilanlarda bizatihi dostlarımızı sıkıştıralım. Ne dersiniz, aklıma gelenleri yazıyorum. Devamını sizlerden bekliyorum dostlar.
@genclerbirlikli HAZİNE KONTROLÖRLÜĞÜ
@personanongrata @forehand TİKA UZMAN YARDIMCILIĞI
@kelaynak HAZİNE UZMAN YARDIMCILIĞI
@Siyasallı @satrab @genclerbirlikli KÜLTÜR VE TURİZM KONTROLÖR YARDIMCILIĞI
@odtüsbky İÇİŞLERİ AB UZMAN YARDIMCILIĞI
@BCd @dumbass @itadam @beyaz02 EPDK ENERJİ UZMAN YARDIMCILIĞI
@francophone @sukut_u-hayal ADALET BAKANLIĞI STAJYER KONTROLÖR YARDIMCILIĞI
@möözun @karakalpaklı @jamesharden @mülkiamir @inccmr @oknyndny @Y-Kaymakamı @eksi-ikibucuk @hariciyeci @KaymakamAdaylıgı KAYMAKAM ADAYLIĞI
@Dellafeu @yalnız65 @Jazeraint TEİAŞ Müfettiş Yardımcılığı
@1903bjk @plansız @stresliyim06 @ahobaba @erglmr @kamuyon @gökyeleli GÖÇ UZMAN YARDIMCILIĞI
@turac @deulukiz @ozknkra SGK MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI
@pawnex @yigidooo @Ecinar @reddneck @EmrMjdc @tony-soprano @texas SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI
@AndOne @mayoz @yasinnn @fcan @Asımın-nesli @ricardo34 @Moshie @şarkışla @aysheegull @carpediem35 İÇİŞLERİ DERNEKLER DENETÇİ YARDIMCILIĞI
@Shady1 @steward @Son-Kurşun @golden-ratio TMSF FON DENETÇİ YARDIMCILIĞI veya TMSF FON UZMAN YARDIMCILIĞI
@bk06 @uçanizmirli @thor @iyilerindostu TARIM KREDİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI
@Shady1 @steward @Son-Kurşun @golden-ratio TMSF DENETÇİ YARDIMCILIĞI
@dikey @apranax @lilit @musgrave @maliyeci1983 @hunat @xxsalcaxx @14140154 @Cntncntn @ozlemm YASAMA UZMAN YARDIMCILIĞI
@JanTinbergen @oz @Aristo @gltn @jjrousseu @DELİ-KURT @osman61 @RMusgrave @kalahan @Tabularassa @spinoza @umutsuz06 @Thepacemaker @iRule @İNSAN @Econumist @YürüyenAdam SGK UZMAN YARDIMCILIĞI
@giantsbane GÜMRÜK AB UZMAN YARDIMCILIĞI
@bulteir @dumbass @rochas REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI
@quadro @kuntizella @galatasaray BDDK MURAKIP veya UZMAN YARDIMCILIĞI
@metuiibf @margaretthatcher @itrustme ÇSGB AB UZMAN YARDIMCILIĞI
@ProofStriker ENERJİ ve TABİ KAYNAKLAR UZMAN YARDIMCILIĞI
@Lugano06 KALKINMA BAKANLIĞI PLANLAMA UZMAN YARDIMCILIĞI
@asdfasdf @criminal-lawyer SPK UZMAN YARDIMCILIĞI
@veblenist @sttstcs @Mercan @gamer06 @weberiz @BigCaptain @mayn01 @memur25 @kuppa @ars19 @soc1 AİLE ve SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI
@SH5826 @Fruko @luthor @mvccoder @AgniKai @reddneck @hadiHayirlisi BTK UZMAN YARDIMCILIĞI
@gulkaya KAMU İHALE KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI
@fabercastell @krtdtl @heredotolga @pnyx-cratos @öğrenci @smmm @İl-Han-0 @asya89 @hakperest46 @yakuza @eeyynn TBMM STENOGRAF KURSİYERİ
@madxd @Gg @xxxkara @61ts @wilfried @Dellafeu @ikt @gsgs1905 @ehsar @zubizaretta_12 İL GÖÇ UZMAN YARDIMCILIĞI
Devamı yazılacaktır! Liste çok uzun olacak!
-
@genclerbirlikli HAZİNE KONTROLÖRLÜĞÜ
@karakalpaklı KAYMAKAMLIK
@1903bjk GÖÇ UZMAN YARDIMCILIĞI@Shady1 @steward @Son-Kurşun @golden-ratio TMSF DENETÇİ YARDIMCILIĞI
@dikey @apranax @lilit @musgrave @maliyeci1983 @hunat @xxsalcaxx @14140154 @Cntncntn @ozlemm YASAMA UZMAN YARDIMCILIĞI
@JanTinbergen @oz @Aristo @gltn @jjrousseu @DELİ-KURT @osman61 @RMusgrave @kalahan @Tabularassa @spinoza @umutsuz06 @Thepacemaker @iRule @İNSAN @Econumist @YürüyenAdam SGK UZMAN YARDIMCILIĞI
-
@antimülakat atanıp da giden bizden değildir, eğer forumun ruhu gereği tecrübelerini, bilgilerini, duyumlarını yeni gelen genç kardeşleri ile paylaşmayacaklarsa kalbimizi kırarlar. Forum herkesin ortak yaşam alanı burayı terk edip gitmek yok! (Bizi bırakıp gidenlere ne kadar bilendiysem artık , bir de şarkıyla taçlandırayım. https://www.youtube.com/watch?v=FHRFqivWu9g )
-
@antimülakat vmy
-
@Antimülakat @Agor Hiçbir yere gitmiyoruz dostlar bizden kurtuluş yok
Forumu, işi bitene kadar kullanip sonra terk edenlerden olmayiz
Başta siz ve forum yöneticileri @paretowilfredo @genclerbirlikli olmak üzere Burada yeni gelenlere yol gösterebilirsek ne mutlu bize.
-
Bu başlık çok isabetli olmuş, hep karalar bağlıyoruz bari kazananları görüp sevinelim
-
Göç uzman yrd @1903bjk yı yalnız göndermeye içim razı olmadı
-
@agor TY Forum kardeşliğin, yardımlaşmanın, birken hep, hepken bir olmanın adıdır. Kimse bir yere gitmez, giden dahi gelir ara sıra bir bakar eksik, gedik, yapılacak bir şey var mı diye. Duymamış olayım
-
-
bir de il goç uzm. yrd. ekleyelim o zaman
-
Sgk 9.promosyonlar var ve onlar cok kalabalik herkes kendi yazsin valla cok uzun liste
-
-
@antimülakat
@Siyasallı kültür ve turizm bakanlığı kontrolörlüğü
@kelaynak hazine uzman yardımcılığı
@brzezinski sgk denetmen yardımcılığı
@nilayfb sgk denetmen yardımcılığı
@Baumol sgk denetmen yardımcılığıAklıma gelenler bu kadar şimdilik
-
@Kai-Hitwatari Sgk Denetmen Yard
@poisson Sgk Denetmen Yard -
@luthor, içinde söyledi: Forum Üyelerinin Kazandığı Kurumlar Listesi
@shady1 Ciddi manada forumun bağımlısı olmuşum Önceden sadece sonuç beklediğim başlıkları takip ederdim şimdi her başlığı takip eder oldum.Az önce kendimi gümrük mülakat deneyimlerini okurken buldum :):)
al bizden de o kadar dostum
-
@pawnex Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı
-
Tavsiye babından kazanan arkadaşlar bu sürece girişlerini, süreçte yaşadıklarını, deneyimlerini ve nasihatlerini paylaşırlarsa şahsım dahil henüz evde pinekleme yahut bir işte çalışmakla birlikte dersleri de beraber yürütme mecburiyeti olanlara bir umut, bir motivasyon olabilir. Mesela kendim için @karakalpaklı üyemizin hikayesi büyük bir motivasyon kaynağı oldu, oluyor
-
@hunat tbmm-yasama uzman yardımcılığı
-
@shady1 saygılar bizden başdenetçi bey
-
@antimülakat
Ne güzel bi başlık olmuş bu böylee
Bu listenin en kisa zanda artmasını,upuzuuunn olmasını diliyorum
Bu forumda hem göz yaşlarımız, hem mutluluklarımız var, az kahrımızı çekmedi ama bir gün bile of demedi dostumuz, canım forumumuz
İnşallah emek veren herkes bir an evvel karşılığını alır
Çok yaşayın, var olun e mi