9 Eyl 2018 12:42

@new_user
1- Asla darlanma gibi bir durum degil bu güzel kardeşim. Bu forumda her sey konusabiliriz. Sen de elestiri yapabilirsin, ben de. Niyetimiz birbirmizi kirmak degil asla.
2- Daha Eleyici sorular olmali demişsin, Anayasa Hukukunda. Eger Anayasa Hukuku da eleyici olsaydi. 100 soruluk sinav 60 nete kadar inebilirdi. Bu Osym'nin yaptigi bir strateji. Kim zorken kimi kolay olur.
3-Idare Hukukunda her seye hazir olmalisin. Her yerden soru sorabilirler. Bu sene degisiklik cok oldugu icin degisikliklerde eleyici ve zorlayici sorular cikmis.
4- Ösym' nin sorularini begenmiyorsan sikayet edebilirsin veya komisyona sen girebilirsin sorulari sen hazirlayabilirsin.
5- Sanirim Sinavda eleyici soru yok, Anayasayi, Insan Haklarini herkes yapabilir demissin ama Netler ortada.
6- Tekrar soluyorum niyetim kirmak degil ama Kaymakamlik sinavinda her yil ayni falsoya dusuyoruz. Herkesin bekledigi yerlerden, kitaplarin kalin cizgilerler bas bas bagrindigi yerlerden gelmiyor. Cunku onlari hepimiz calisirken ogreniuoruz. Kiyida kosede kalmiş yerleri daha cok sinavda soruyorlar. Bizde Ters kose oluyoruz.

Ornegin, Ayni gün yapilan YSK sinavinda ters kose hic bir soru yoktu. Herkes Mutlu. Ama o sinavda 83 dogru yapan adama belki Mulakata kalamayacakken, Kaymakamlik sinavinda Sen 71-72 Netle ilk 300e gireceksin